Blog AG

Hobi Aqriz

Assalamualaikum semua.. Apa khabar? Tq lah sbb membaca blog ag ni. Banyak sebenarnya cerita yg AG nak kongsi ngan anda, dan sekarang ni AG terdetik nak menulis karenah anak AG yg ke3 ni.

 

Nama dia Muhammad Aqriz Anmar. Bulan 7 ni genap usia dia 2 tahun. Sekarang ni keletah dia semakin menjadi jadi. Setiap hari, masa AG balik kerja mesti, wajib, dia tunggu depan pintu. Lepas tu bila nampak je muka AG buka pagar dia jerit. Yeay yeay dady lik, dady lik. Dady balik la tuu.. Lepas tu terus hulur tangan mintak pad. D nak pad. Lepas tu senyum. Dia mintak i pad AG, setiap hari tau...

 


Sebab tu lah kalau korang dapat tgk i pad AG, dah retak, anak punya pasal.  sabar jelah. Ok bila AG dah bagi, dia mmg pandai guna tau. Main game, ambil gambar, nak tgk you tube, mcm mcm lah. Sampai kan, ada juga perkara yg dia buat, AG sendiri tak tau mcm mana. Contohnya, bila dia tgk youtube, dia ambik gambar daripada you tube tu. Bapak dia pun tak pernah buat.


Ini antara gambar2 yg Aqriz ambik sendiri atas dasar minat dia sendiri. Paling dia suka, dung dung tak. Mesti korang trtanya kan apa tu dung dung tak? Dung dung tak tu ialah...... Lion Dance. Hahaha....

 

 

 

 

daripada AG
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM AG

TWITTER AG


FACEBOOK AG

LOG IN


Username



Password





Forgot password?