Blog AG

Manchester Game Day

Assalamualaikum semua... Seperti yg Ag janjikan, kita sambung cerita pengalaman sepanjang Ag berada di Manchester England. Gambar ni diambil kira2 satu jam sebelum perlawanan bermula. Maklumjelah... First time jejakkan kaki kat sana lah katakan, itu yg teruja masuk awal. Masa tu stadium kira kosong lagi. Old trafford ni boleh memuatkan seramai lebih kurang 80 ribu orang, dan ag antara yg ada pada hari tu menyaksikan kekalahan Man u... Tidak...... Tapi tak pe, yg penting aku dapat tengok 7 gol. Hahahaha....

Keputusan perlawanan mmg mengecawakan, Man U kena belasah  1 - 6 dgn Man City. Tapi sejujurnya Ag tak rasa frust sangat pun. Orang sibuk tgk bola, aku sibuk amik gambar. Kalah pun Ag rasa seronok. Hihihi....


Selalu tgk kat tv je, tapi kali ni duduk dan menyaksikan sendiri di depan bijik mata ku sendiri.

 


Gambar ni masa kedua dua pasukan sedang melakukan warm up. Keadaan di stadium pun baru nak penuh.

 

 

Itu lah antara story yg terjadi di dalam Stadium Old Trafford. Sebenarnya Ag ada rakam video tau. Tapi kalau nak tengok kena saksikan di fanpage Ag. Real AG HOTFM. Nanti kita sambung story lagi k. Bye bye....

Yang pasti.... Aku akan kembali......

daripada AG
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM AG

TWITTER AG


FACEBOOK AG

LOG IN


Username



Password





Forgot password?