Blog Deen

Hotfm Big Jam 2012 -Part1

Assalamualaikum dan hello Malaysia! Hari ni nak tulis pasal Hotfm Big Jam 2012 yang telah berlangsung dengan berjaya dan gempaknya di Dataran Syahbandar Kuala Terengganu. Fuhhhh memang best gile! Ni Big Jam pertama deen, walaupun dah dekat 2 tahun dengan hotfm, sebab tahun lepas tak ada. Jadi memang pengalaman yang cukup-cukup berharga dan memang confirm kenangan manis selamanya.

Siapa yang datang tengok Hotfm Big Jam ni anda memang hangat gilerrrrr lah! 50,000 ribu orang yang datang bagi sokongan, mana tak hangat?? Memey hangatlah! Yang tonton di tv9 pun terima kasih banyak-banyak, kat www.hotfm.com.my pun ada live streaming, terima kasih jugak yang tengok sampai habis.

Kat bawah ni ada video Deen bersama dengan Izul, Bell, Rafly, Renny, Fizie & Azri, penyampai-penyampai hotfm kelate & tganu, juga ada Suraya & sorang crew hotfm, Adam. Rekod waktu Amir UK’s membuat persembahan. :D

 

 

daripada Deen
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM DEEN

TWITTER DEEN


FACEBOOK DEEN

LOG IN


Username



Password





Forgot password?