Blog Deen

Boling Bersama Sofazr

Salam,  kali ni deen nak post video waktu deen join Sofazr main boling kat Flamingo Ampang bulan lepas. Amboiii lama betul punya cerita kan? Hihi. Actually ni event yang dianjurkan oleh Kelab Peminat Sofazr tetibe deen join kan? Saje memeriahkan majlis.


Dipendekkan cerita pertandingan ni ada kategori individu & kumpulan, yang individu tu Zimi Sofazr yang menang, sebab deen kasi chance la penganjur menang ye dak? Padahal kite ni pernah je wakil negeri main boling… eceeeee dan dan haha :P


Bagi kumpulan pulak deen satu team dengan Shah Sofazr pun kalah jugak no.5 daripada 5 team yang bertanding. Ok apa, no.1 dari belakang. Keh3… apa2 pun tahniah buat Sofazr rajin melayan peminat2 nye, dan thanks kasi main sekali.


Ni kat bawah ni kita terjah One Sofazr orang yang bertanggungjawab mengganggu ketenteraman pemain lain waktu nak baling bola :P hahaha dan Zimi Sofazr yang menang hari tu…

 

 

 

daripada Deen
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM DEEN

TWITTER DEEN


FACEBOOK DEEN

LOG IN


Username



Password





Forgot password?