Blog Deen

Jom Heboh Edisi Hari Belia 2012 Part 1

Hello assalamualaikum, selamat hari belia kepada semua belia di seluruh dunia, haha dan minggu lepas deen berkesempatan memeriahkan hari belia sebab kat Putrajaya time tu pun ada Jom Heboh dan Hotfm ada booth kat sana, terima kasih buat sapa2 yang hadir memang meriah sangat. Tak caya tengok video kat bawah ni antara game yang kami buat kat booth hotfm minggu lepas

 

daripada Deen
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM DEEN

TWITTER DEEN


FACEBOOK DEEN

LOG IN


Username



Password





Forgot password?