Blog Deen

Primadunia

Di Sebalik Tabir Muzik Video Primadunia

Salam dan hello! Apa khabar! Oh mesti ada yang cam tunggu-tunggu part 2 untuk Hotfm Big Jam 2012, sadisnya, deen dah kehilangan video-video yang deen rekod dalam hp kat Terengganu tu. Sooooo tiada part 2,3 atau 4. Ya ampun!

Ok blog kali ni, amboih! Tak boleh panjang lagi? Hahaha. Primadunia tu sebenarnya tajuk lagu band Classmates. Single pertama dari diorang ni. Entah macammana boleh jadi geng plak kan? Sampai deen boleh datang pulak waktu diorang ni shooting muzik video lagu Primadunia ni kat Extreme Park Shah Alam. Haha, panjang citer dia.

Pendek citer, dah ada kat lokasi shooting, saja support kawan-kawan. So, blog ni saja nak post video yang sempat dirakam lepas satu scene kat Exreme Park Shah Alam. Intro video ni, ada gak budak band irama melayu laju, Stubborn iaitu Sabri dan Furla, pun ada jugak budak band Metalcore iaitu Linguistix, ada Hasib & Kecik. Jom nengok le sikit, pendek je pun.



dan video muzik sebetulnya camne plak? Ni ha kat bawah ni,



dan untuk kenal lagi diorang ni, boleh pg kat fanpage diorang ;

https://www.facebook.com/classmatesband

 

daripada Deen
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM DEEN

TWITTER DEEN


FACEBOOK DEEN

LOG IN


Username



Password





Forgot password?