Blog Deen

Radhi & OAG

Salam. Sempoi tak tajuk blog kali ni? Radhi. Kenal tak? Vokalis band OAG yang popular dengan lagu 60’s tv, Slumber, Permaisuri, dan banyak lagilah. Ahli band bertukar ganti tapi vokalis tetap sama. Radhi. Kenapa Radhi?

Sebab bulan November lepas, wah 2011 tu, punyelah lama punya cerita, Deen ke Aswara sebab ada gig kat sana, and Radhi antara yang perform. Geli kau punye lama tak tengok Radhi perform so satu peluang keemasan. Ya lah mungkin ada lagi yang tak tahu Radhi sekarang berada di Pengasih, tempat pemulihan penagih dadah.

So, dipendekkan cerita deen sempat record lagu baru daripada Radhi ni diilhamkan olehnya ketika kat dalam Pengasih tu ha. And dipendekkan cerita juga Radhi kembali bangkit dengan band OAG dengan ahli band baru dan ahli-ahli muda, budak-budak Aswara. Boleh check it out Facebook O@G (http://www.facebook.com/pages/OG/282851278443691)

 


Kat atas ni gambar waktu gig tu. Dan jom kita layan lagu terbaru daripada Radhi versi live bertajuk Si Pengasih Muda

 

 

daripada Deen
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM DEEN

TWITTER DEEN


FACEBOOK DEEN

LOG IN


Username



Password





Forgot password?