Blog Deen

Selamat Hari Jadi ke 24

Selamat Hari Jadi

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Yeah kali ni nak tulis pasal hari jadi. 4 Februari 2012 minggu lepas hari jadi deen yang ke-24. ngeheee.. Yelah deen lahir 4 Februari 1988. Fuh makin tua.
Kalau tahun lepas deen sambut dekat rumah kawan tahun ni sambut kat luar. Sambut dekat jalan universiti kat restoran makanan segera je. Senang sikit makan-makan then balik tak yah cuci pinggan. Haha. Dan tahun ni sambut dengan kawan-kawan dari tempat keje lama deen Filem Negara Malaysia.
Semua pun dah deen anggap cam kakak-kakak. Thanks sebab datang. So kat bawah ni ada sikit gambar-gambar awal pagi 4 Februari lepas.

 

 


Ke yang ke 20 lebih ek. Ni spesies yang tak dapat terima kenyataan dah tua. Hihihi. Kek kegemaran ni haaaa New York Cheese!!!

 

 


Sesi meniup lilin kek!

 


Jyeah dan ini adalah kad birthday paling besar pernah deen dapat.

 


Tengok la betapa besar, lepas tu ada panjang keluar sampai ke bawah.  Yang panjang tu gambar-gambar deen dari 2007 lagi diorang p print letak kat kad birthday

 


Ada gambar yang deen sendiri pun dah tak ingat. Hihihi

 

p/s : ok next blog deen kasi up video pulak ok.

daripada Deen
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM DEEN

TWITTER DEEN


FACEBOOK DEEN

LOG IN


Username



Password





Forgot password?