Blog Deen

Sri Lanka Edisi Sampai Hotel

Assalamualaikum, belum terlambat kot nak ucapkan selamat hari pekerja. Bestlah buat sesapa yang bercuti. Hari ahad hari tu deen tak cuti sebab menghangatkan jom heboh kuantan, nanti deen buat blog pasal jom heboh kuantan, blog pasal hangatkan sekolahku kat SMK Raja Lumu pun belum. Sabar-sabar, lepas Sri Lanka Edisi Sampai Hotel ni deen tulis pasal hangatkan sekolahku okey. Berhenti jap daripada Sri Lanka, sebab blog pasal Sri Lanka ni banyak gile. Sebab deen dok record video je kat sana sebab nak share dengan korang apa cerita deen kat sana...

So video kali ni bila kami semua sampai di Hotel Jetwing Blue, Negombo, Sri Lanka. Hotel 5 bintang okeyss.. Banyak ja swimming pool & pantai pun indah memutih ja. Moh le saksikan videonyewwww

 

 

daripada Deen
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM DEEN

TWITTER DEEN


FACEBOOK DEEN

LOG IN


Username



Password





Forgot password?