Blog Fara Fauzana (Fafau)

Bahang ABPBH 2011 Semakin Dekat (Part1)

8th April is the day !! hari yang u dok tunggu2 yang mana selama ini u yang banyak buat kerja berhempas pulas utk mengundi FF dan kawan2. Kadang2 kesian FF tgk u dok tersengguk2 tulis nama dalam boring utk undi .. I wish I can help tapi takleh sebb nanti orang ingat FF undi diri sendiri pulak! Hahahaha.. apapun, before the day come – FF wanna say TQ so much to u and do put in ur mind , kalah atau menang FF tetap akan kerja keras dan berpijak di bumi nyata

Enjoy gambar2 masa FF g roadtour ABPBH di Shah alam .. hey, kata duta shah alam .. mana boleh tak dating .. walaupun masa tu demam teruk hahahahah

 

 

 

 

With my adik yang sengal – ALONG

 

 

 

With my litt budak kecik yang bejiwa besar – Neelofa

 

 

 

With my sweet adik yang semakin lama semakin berseri2 – Shila Hamzah

 

 

 

Idea adikku ini mengalir deras seperti sungai Lui la pulak heheheheh

 

 

 

Aduhhh diri ini dikelilingi oleh para jelitawan .. terasa malu dan segan. Heheheheheh

 

 

 

Ini la sebenarnya orang kuat disebalik ABPBH .. FF hargai dorang ni lebih bukan apa.. kami rakan artis posing2 jea kat atas pentas. Mereka ni la yang memastikan semua berjalan dengan lancer.. TQ abang Ayie dan Atie dan semua lah!

 

 

 

Part of my FUN CORNER yg tak pernah jemu2 utk melayan FF dari dulu sampai sekarang … LOVE U GUYS lah! ..errr jgn mara .. love u too ok sayang

 

 

 

 

daripada Fara Fauzana (Fafau)
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM FAFAU

TWITTER FAFAU


FACEBOOK FAFAU

LOG IN


Username



Password





Forgot password?