Blog Fara Fauzana (Fafau)

Cakap Pasal Baju ABP25

Hari tu u ada tanya FF kan kenapa FF pakai sampai 2 BAJU? Sebenarnya tak ada sebb apa2 Cuma FF saje nak bergaya lebih .. kata tema : LARGER THAN LIFE :)

 

ZERY ZAMRI

 

 

 

Ini kali pertama FF bekerjasama dengan ZZ utk REDCARPET ABPBH. Sessi fitting… tarik nafasssssss …. Tahannnnnnn !

 

 

 

Blup! Lepassssssss… hahahhhaha yg pasti FF saje jea nak u tgk FF g fitting tak pakai makeup supaya bila dah FULLY siap baru la… ada perubahan or sama jea! Wuaaa

 

 

 

Nama pun sessi fitting so time ni la FF akan bgtahu kat zery yg man aketa atau perlu dilonggarkan. Bukan apa, kiranya kita sebagai si pemakai juga berhak utk bercakap mana yg perlu dibetulkan.. supaya nanti kalau baju itu ‘sakit’ dimata pemerhati takde la asyik nak salahkan designer ‘ errr saya pakai je baju yg diberikan oleg pereka tu..” no no no

 

 

 

This is the final look. Baju yg dah ditambah beads dan fully makeup by Shamin. Errrr… muka sama tak sebelum dan selepas makeup? Hahhahaha apa pun, FF sangat happy dengan kerja Zery Zamry. Tq ye dik sbb sudi sponsor baju utk FF :) chop!!! Aik? U pun nak baju macma ni? Bole je .. u follow twitter dia @zerzamry then u communicate la dengan dia eh..
** pict credit – rotikaya

 

 

RIZALMAN

 

 

RIZALMAN dan FF dah banyak kali bekerjasama utk ABPBH dan juga acara2 yang lain.

 

 

 

Macam biasa la perlu ke fitting juga

 

 

 

Kain nampak singkat kan? Lepas fitting hari tu dah dipanjangkan. Muka? Tetap tak makeup! So FARA FAUZANA.. huhuh u jgn la mara, u akan terima FF seadanya kan?

 

 

 

Ni la hasilnya selepas fitting dan di makeup oleh shamin dan di ‘audit’ oleh stylist SFaizal hehehe tq guys for making me look ‘comel’ hahahah comel ke??

 

daripada Fara Fauzana (Fafau)
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM FAFAU

TWITTER FAFAU


FACEBOOK FAFAU

LOG IN


Username



Password





Forgot password?