Blog Fara Fauzana (Fafau)

LIPTON – Jom Teh Tarik Lah

 

 

U nak tahu tak yang FF ni merupakan pelajar bahasa Jepun ketika di UiTM dulu? Watashiwa fara desu (tp bila nak sebut baca DES –tanpa U).

 

 

saje la FF nak kongsikan dengan u yang mana baru2 ni FF berpeluang berjumpa dengan kawan2 baru dari Negara matahari terbit .. sangat baik hati dan peramah. Macam kita juga heheheh dan kebetulan FF dan mereka ini bekerjasama disebabkan FF kini DUTA BARU LAURIER

 

Yg pasti membuatkan FF terkesima dan tertunduk malu sekejap apabila mereka bertanyakan pada seorang petugas “when are going to start? Its already time..Oooo they must be OTW rite?” Auchhhh!! Hahaha tapi itulah hakikatnya apabila itu adalah KITA – MALAYSIAN!

 


Itu tak kira lagi bab2 di jalan raya, konsep parking asal boleh di bahu jalan sebb ‘kejap jea’ dan saat paling menggembirakan rakyat semua bila cakap pasal CUTI!! Kita mewah dengan CUTI. Heheh yg pasti setiap kali CUTI UMUM FF memang tak kerja wuhooooooo
But then, bila kita dok stress dengan perangai kawan2 kita kat Malaysia ni.. bila kita ajak minum sure kita akan cakap “ JOM THE TARIK!”betul tak? Hahahah



Chop! Alang2 cakap pasal THE TARIK ni.. u dah g kat FB LIPTON lum? Laaa lupa la tu.. kan u boleh undi Lipton Webisode kat sana.. untung2 dapat hadiah tau ..so, cepat laaa :)
http://www.facebook.com/LiptonMalaysia/app_190322544333196

daripada Fara Fauzana (Fafau)
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM FAFAU

TWITTER FAFAU


FACEBOOK FAFAU

LOG IN


Username



Password





Forgot password?