Blog Fara Fauzana (Fafau)

Lipton

Minggu ni FF agak sibuk tapi FF janji akan pastikan semua cerita yang FF hutang dengan u akan dikongsikan bersama.

 

Nyway, FF nak Tanya u dah tgk belum VIDEO MASYUKK BERSAMA ? alaaa yang ada si GEDIK FF dan FIFI yang sibuk bergosip tu kan? Hahahhaha basically dorang ni serkap jarang ingatkan bila 2 orang MASYUKK bilik mesti buat benda yang tak senonoh walhal sebenarnya 2 orang tu tgh berusaha utk dapat duit sehingga RM100,000.00!!!!

 

Again, ni semua gara-gara HOTFM MASYUK BERSAMA!!!!

 

Ohya.. FF saje la nak share dengan u yang FF ni bangga sangat jadi rakyat Malaysia sebb dari permehatian FF ada banyak perkara yang berlaku diluar sana .. hanya boleh DIDAPATI dan DILIHAT di MALAYSIA sahaja. Kat tempat lain takde!!! Cayolah cakap den

 

Contohnya macam baru-baru ni FF was at the traffic light and got to stop for the RED light. Bila tgk kanan – driver pegang HP bila tgk kiri pun – driver pegang HP.. hahahah dan terus terfikir sekejap. Lepas ni kalau ada orang Tanya “apa yang perlu anda lakukan apabila Nampak lampu merah?’ jawapannya ialah ?????...... BERHENTI? Tettt! Salahhhh…

 

Jawapan yang sebenar ialah – “bila saya Nampak lampu merah saya akan ambil HP dan update twitter/FB atau hantar sms!!” hahahhahahahahhah just joking. But hey! Itu lah kita.. hahahah u pun tersenyum jugak kan? Sbb buat benda yang sama ;p

 

Ohya.. alang2 dah tersenyum tu apa kata u LIKE link ni.

http://www.facebook.com/#!/LiptonMalaysia?sk=app_190322544333196

untung2 dapat menang duit then dapat hadiah dari LIPTON. Haaa bila dah ada xtra $$$ boleh la ajak FF CHILL lepas ni.. boleh pekena TEH TARIK!!! :)

daripada Fara Fauzana (Fafau)
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM FAFAU

TWITTER FAFAU


FACEBOOK FAFAU

LOG IN


Username



Password





Forgot password?