Blog Fara Fauzana (Fafau)

Pujaan Muzik Nescafe!

 

 Hi.. saya Fara Fauzana .. saya suke gile layan karaoke .. lagu wajib saya di karaoke ialah KOLEKSI GEMILANG by JAC. Cuba lah.. mana tahu dapat RM100ribu lepas ni hahahahah

 

 
Laa kenapa u ketawa?? Betul la.. FF dan FBI adalah host utk PUJAAN MUZIK NESCAFE yg ditayangkan setiap hari SELASA di TV3 jam 11malam.. huh? U tahu? Heheheh saje je bagitahu kot2 u lupa

 

 

 
Nyway, NO .. im not their duta but xDUTA hahahah … its their 100th years of celebration so tu yang FF rasa dorang nak raikan u dan kita semua sebagai pengguna maka hadiah RM100ribu ditawarkan .. wow! Kalau dapat boleh kawinnnn heheheeh

 

 

FF dan FBI ‘berpisah’ untuk permulaan episode. Lokasi pertama Ff adlah di JB then di MELAKA then soon .. 5-6th May ni di Jerantut Pahang. Kemudian akan ke Kuching Sarawak 19-20th Jun ini..

 

 
So far semua yang bertanding semua hebat2 dan sempoi! Yg best.. datatang semata2 utk karaoke then menang pusingan negeri masing2 then masuk final di KL then menang RM100k!! perrghhh… kenapa aku jadi pengacara?? Hahahhahah

 

 

 

Nwyay, lokasi2 yang FF share itu selalunya FF akan bersama dengan team FAFAU ENTERTAINMENT

 

 
Ohya.. ni adalah keadaan didalam bus NESCAFE.. perghh bessssssttt … tq nescafe kerana menghargai kami (pengacara/host/artisjemputan)

 


 
Kalau u nak tahu lokasi2 lain bole tgk kat www.nescafe.com.my
Kalau tak silap FF lepas ni kami nak ke  SABAH, SARAWAK tau ..

 

 

Ohya… kalau u datang di setiap lokasi akan diberi ini … u nak tak??

 

 
Hahahha yang kelakar dan FF takleh tahan bila pengacara pun ada banner daaa.. hehehe kalau u nak kawan dengan dorang ni jom la join FAFAU FUN CORNER.. Cuma tak dapat la RM100k hahahah

daripada Fara Fauzana (Fafau)
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM FAFAU

TWITTER FAFAU


FACEBOOK FAFAU

LOG IN


Username



Password





Forgot password?