Blog Fara Fauzana (Fafau)

Syukur Alhamdulillah

8hb April 2012 – sekali lagi u buat FF naik ke atas pentas sempena dengan ABPBH25 di arena of stars genting. Ya ampunn! Bukan sekali tapi 2 kali .. isk, Tak tahu macam mana FF nak cakap dekat u… jgn membazir , kan ke bagus duit tu digunakan utk orang yg u sayang? …. Apa? Oooo u nak kereta? Hahahahahah kiranya tujuan utama ialah NAK KERETA dan FF jatuh no 2 la hahhhah ok ok if macam tu then FF terima la 2 kategori utk TV+RADIO yg u bagi FF

 

 

 

FF turut bergembira apabila abangku si botak itu turut menang juga. Alhamdulillah.. yang pasti kemenangan FF pd thn ini disampaikan oleh CHAD. Who knows lepas ni CHAD mahupun SUSU atau LEYA juga akan menerima seperti yg FF terima, AMIN :) oppsss, sorry tak lupa pd adik2 ku di Hotfm Kelate dan Tganu.

 

 

Apa pun, u tahukan apa yg berlaku adalah disebabkan U dan rakan2 yang lain? Im so happy when I know u dan kawan2 twitter dan FB REALFAFAU serta kawan2 di FAFAU FUN CORNER bergabung! BINGIT!!! BISING!! Hahahah apa pun, cant thank u enough

 

 

 

Ohya.. FF nak u tahu juga selain u ada mereka2 yang lain yg FF rasa perlu FF kenalkan dan mereka ini adalah TULANG KAKI, TULANG PEHA, TULANG BELAKANG FF selama ni .. TQ FELICIA my Manager . tak lupa juga kepada kawan2 baik seperti MAR, FAHMY, SYED, ANUM, MECK, AZNI, semua la. Semestinya ibubapa dan keluarga

 

 

 

TQ anak saudaraku aka my Personal assistant… love u dik

 

 

 

Shamin whom always make me cantik dan semualah

 

 

 

Yg ni adalah wanita2 BESI yg pada FF walaupun tak menang namun mereka adalah yg TERBAIK kerena masih kekal dalam kategori ini utk TOP 5. If FF kalah selepas ini..  seriously FF tak ralat sebab FF tahu yang u bukan sahaja nak FF jadi popular tapi yg terbaik juga. So, bila orang lain menang maka FF perlu berusaha lagi kuat utk jadi lebih BAIK utk jadi TERBAIK.

 

 

daripada Fara Fauzana (Fafau)
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM FAFAU

TWITTER FAFAU


FACEBOOK FAFAU

LOG IN


Username



Password





Forgot password?