Blog Fara Fauzana (Fafau)

U adalah PILIHAN PERFECT untuk FF

Alhamdulillah.. nampaknya rezeki untuk tahun 2012 ni bertambah hasil berkat doa dan sokongan  u untuk FF. yang pasti FF nak Tanya ni.. u dah tengok TVC baru Laurier tak? Heheheh kalau belum then buat2 la tunggu depan TV tu .. nyway, gambar dan video yang u tgk Nampak cantik kan? Tapi semua tu berlaku bukan sebb FF sorang tau.. itu adalah berkat bantuan dan kerjasama FF dan semua team Laurier bagi menjayakan photoshoot dan commercial Laurier

 

 
Mr Alex yg handsome dan notti adalah tukang conteng muka FF .. tapi adakalanya FF teringin juga nak conteng muka dia . hahahah

 

 


Tgk tu,, sebbkan mereka ni la FF atau mahupun mereka di luar sana kelihatan cantik jea

 

 


Yeahhh .. FF bersama jurgambar, jurlampu, jurusolek, jurubaju, juru ceria dan semua jenis juru la.. walaupun penggambara hamper 8jam tapi tak terasa sebb mereka2 ni sangat memberi aura yg positif sahaja

 

 

Kalau u tgk iklan Laurier tu bhgn terakhir sekali .. mungkin u tak perasan mereka2 ini kan? Takpe.. untuk blog FF , u mesti tgk wajah mereka ni sbb kalau takde mereka kat belakang .. kat depan sure tak Nampak meriah kan??


 
Ini adalah wajah2 yang betul2 ada kat belakang FF .. comel kan?? Daaaa.. mesti la comel!! Kebanykkan daripada mereka umur antara 17-22thn kot??!! And me?? Hahahahah lupakan.. yg penting muka FF tak Nampak ketara daripada mereka hahahah
Nywa, cuba tgk video bawah ni .. bukan senang nak senyum untuk buat orang senyum bila tgk gambar kami di pasaraya …

 

 

 

 
Time for shooting commercial pulak. Masih menggunakan wajah yang sama Cuma kali ni mesti gunakan suara hehehe

 

 

 

 

 

 
 
Dan yang penting kena maintain comel ahaks …


 

 

 

 

And finally pada 12th April , berlangsung la pelancaran PERFECT COMFORT BARU bersama jurucakap yg BARU..heheheheh nyway, FF sdg sessi bergambar dengan boss dari KOA yg berasal dari JEPUN :)

 

 

daripada Fara Fauzana (Fafau)
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM FAFAU

TWITTER FAFAU


FACEBOOK FAFAU

LOG IN


Username



Password





Forgot password?