Blog Faizal Ismail (FBI)

Bersama Harimau!!!

Assalamualaikum
 Baru-baru ni FBI dapat peluang terbaik bersama dengan pemain-pemain bolasepak negara yang terkemuka dan glamor2 belaka... Jadi kiranya FBI pun hari tu adalah Harimau Muda okay!!

 

 


 Cuba tengok gambar ni.. Haaa kenal tak sape diorg?

 

 

 Yeaah... Fakhri, Farizal, Zaiza anak kepada Zainal Abidin Hassan, Zamir dan sorang lagi yang rasanya paling korang kenal lah.. Cuba tgk gambar bawah ni pulak..

 

fuyooooo! Khairul Fahmi Apek pasanng mic kat saya lah! Muahahaha... Jangan marah arrrr...

Sebenarnya kami shooting untuk satu program yang akan disiarkan Hari Raya nanti... Kalau nak tau, program apa, raya ke berapa, setakat ni FBI belum boleh bagitau lagi.. Tapi tunggu je kat blog ni okay!

 

 

 

  Nilah dia muka kami selepas selesai shooting.. Masing-masing dah lemau tapi still kacak kan kan kan..

 

daripada Faizal Ismail (FBI)
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM FBI

TWITTER FAIZAL


FACEBOOK FAIZAL

LOG IN


Username



Password





Forgot password?