Blog Ikhwan

Kehangatan bersama Keluarga

Assalamualaikum salam sejahtera semua.. Ada sehat ke tidak???? Bagus Alhamdulillah kalau semuanya sehat.. Okey minggu nie nak bercerita dengan anda mengenai lokasi yang agak menarik tertarik memang de booM..

 

Beberapa minggu lepas.. Ikhwan dapat meluangkan masa bersama dengan keluarga terlah Cinta.. Bukan apa, kebiasaanya setiap hujung minggu rumah Ikhwan lah menjadi lokasi untuk kami semua berkumpul.. Memang lah sgt dialu-alukan.. Tapi untuk yang ini.. Memang nak sgt kongsi.. Ialah.. Bila dah kerap kat rumah Ikhwan pun.. Mesti ada bosan sikit kan?? Hahaha.. Jadi kami telah mengambil sedikit angin baru, dan sudah ke sekitar port dickson untuk berkumpul..

 

 

Kali ini lebih menarik kerana kami sekeluarga telah di taja oleh kak Khaty.. Iaitu bakal ahli keluarga baru kami.. Jeng..jeng..jeng..jadi dapat lah kami meluangkan masa di GRAND LEXiS... Atas air uols Hotelnya.. Memang menarik.. Jadi kalau mungkin ada diantara anda yang belum pernah ke sana.. Anda seharusnya cuba.. Kerana dalam bilik setiap hotel mereka sediakan kolam renang.. Memang menarik.. Ini ada gambar untuk tatapan anda.. Saksikan lah oleh mu wahai.. Teman2 semua.. Aslm..

 

 

 

 

daripada Ikhwan
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

TWITTER IKHWAN


FACEBOOK IKHWAN

LOG IN


UsernamePassword

Forgot password?