Blog Ikhwan

Kehangatan Bersama Hair Stylist

Assalamualaikum salam satu MALAYSIA.. Chewahhh.. Hehe.. Ok minggu nie BlOg I nak kongsi sikit mana I potong rambut.. Jyeahhh ok..

 

First sekali mungkin ada diantara anda pernah atau mungkin tidak pernah mendengar nama saloon SECOLO... Itu dulu.. Sekarang nie lama dah tak kesana kerna Hair Stylist Ikhwan dah da buisness sendiri.. Beliau nih juga merupakan kawan baik Ikhwan namanya adalah ETHAN.. Beliau nie lah selalu menguruskan rambut Ikhwan..

 

Jadi sebenarnya.. Blog nih pown nak suruh anda try potong rambut dengan beliau.. Sebab bukan Ikhwan sahaja yg potong rambut dengan dia,akan tetapi famili ku jua..rambut Ikhwan beliau telah uruskan selam 6tahun.. Jadi kalau anda tgk ada gaya ini lah itulah.. Semua hasil kerja ETHAN.. Kalau anda nak cuba.. Beliau sekarang telah menguruskan saloon nya sendiri.. Yg terletak di SG WANG plaza.. Boleh cari saloon bernama INCANTO.. Gaya potongannya juga sgt menarik.. Setahu Ikhwan beliau juga pernah memotong rambut selebriti seperti AKIM,ARIL,HAFIZ dan ramai lagi..

 

 

Kalau tak caya boleh pergi dan Lihat.. Jadi jang lupa datang beramai2 di INCANTO k.. Jumpa lagi Blog seterusnya.. ASLM

 

 

 

 

daripada Ikhwan
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

TWITTER IKHWAN


FACEBOOK IKHWAN

LOG IN


Username



Password





Forgot password?