Blog Kieran

Futsal Metro Kedah

A.S.S.A.L.A.M.U.A.L.A.I.K.U.M

Hyeee…
Kabaree?? Warasss tak?? Haaa… orang Jawa sure tau nak jawab cmne kann…

Ari tu saya g Aloq Staq.. Utk Karnival Futsal Harian Metro..

 

 

 

Haaa.. ni. Diaaa.. ramai tu dok ada… #kakibola semua tu..

 

 

 

Haaa..
Ni plak antara aktiviti luaq gelanggang yg sempat di adakan… tengok skill main bola..



Pas tu kan.. ada photo booth yg mana anda bole ambik gmbr dan print teruih.. canteekkk ooo…

Nak tengok??
Jaaaappp ehhh…

 

 

 

Haaa.. ni yg dalam computer… sebelum di print..
Akak ni ambik gmbr dengan saya…
Tenkiuuuu naaaaa…

 

 

 

Haaa.,. ni lagi satu…
Murah je.. RM5 jee…

 

 

 

Haaa.. tuu..
Yang dah siap punyaaaa.

 

Tu je lah cerita saya di aloq staq kedah untuk Karnival Futsal Harian Metro..
Gambaq utk futsal tu hangpa da tengok dlm Harian Metro kan…

Kita jumpa nanti di Grand Final Melaka bulan July nanti..
Insyaaallahh..

Byeeeeee…

daripada Kieran
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM KIERAN

TWITTER KIERAN


FACEBOOK HOT FM

LOG IN


Username



Password





Forgot password?