Blog Usop Kena Bakor (UKB)

Puehhh Bercutii weii - Part 6

 

Yeaappp... kami singgah pulak kat Under World dkt area Chenang... seperti biasa lepaih bayor tiket, kami pun masuk ler tgk Hidupan Laut yg ada kat situ... bermacam jenis hidupan  laut bley nenguk kat situ termasukk ler memerang, penguin dan jenama2 ikan dari yg branded sampei ke ikan jenis bundle, boley didapati kat situ...

 

 


Awokk seperti biasa, kena jugak jadi model dan duta tak rasmi tempat tu, biler ada yg  nak bergambor dgn awokkk... tapi background yg awokk paling tak gemor dlm photoshoot tu ialah  
berlatarbelakang ikan pari yg melekap kat Cermin akuarium tu, awokk suruh deme editkan sikit pada bahagian bawah pari tu yg, dot dot dot dot..

Apa2pun secara peribadi, xbyk bezanya underworld tu dgn akuaria yg berada di KLCC tu..sampei skrg aweokk tertanya2 dlm hati, macam mana ler hidupan2 laut tu boley bernafas lama2 dlm ayor??? heran kan....

Kali ni, kami yg kepenatan nyetat enjin keter dan teruss menuju ke Hotel penginapan kami.. sampai di parking hotel, kami mula merungut kerana memikiorkan coklat2  yg di kirim yg agak terlalu banyok.. so berbekalkan troli hotel awokk bwk masukk semua dlm bilik hotel.. yeler kalau di tiinggei dlm bonet keter takut chayorr dan berubah bentuk pulak..hmmm sabor je laa...

sampei kat bilik hotel, dan selepas saje Jamak Takhir, awokk sesaatpun xbuang masa terus tidorr je.. ye larrr.. dah sendat sgt aktiviti hari tu...

Malamnyer lepaih solat.. kami yg kebuloran, terus mencari Lokasi utk Makan Malam.     Setelah mendapat pedoman, khidmat nasihat dan konsultansi dari pekerja2 hotel, kami terus pergi ke area Chenang, dan akhirnya jumpa juga restoran di rekomen tu... nak tau restoran apa??? tungguuuuuu...
- Sambungan

daripada Usop Kena Bakor (UKB)
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

TWITTER USOP


FACEBOOK USOP

LOG IN


Username



Password





Forgot password?