Blog Ain

Konti Baru Hot FM Tganu

Assalamualaikum.. hai kawan2.. entry lepas ain da janji nak cerita pasal kisah keje kan.. haarr... ni meh ain nok kabor (let me tell u guys).. ecececece.. cakap omputih plak kan.. :D
Ain balik ke Tganu pada 23 Disember 2011, so, ain mula masuk konti untuk sesi latihan pada hari ni (24 Disember 2011). Hmm.. rasa excited giler nak blaja! Maklum la, semua peralatan baru! Hehe.. untuk sesi latihan hari ni hanya ada ain, azri, rafly dengan zul je.. bell tak dapat datang sebab masalah kesihatan.. :( takpe bell, kami doakan bell cepat sembuh & cepat balik ke konti bersama kami ye... :)
Dalam entry ni ain share gambar2 sesi latihan ain dgn penyampai2 Hotfm Tganu dan Music Executive kami.. :)

 

 

Ain, Azri & Zul

 

 

 

Sesi latihan

 

 

 

Zul, Azri, Rafly & Ain


Ok la.. got to go now untuk sesi latihan.. jumpa kat entry ain yg akan dtg ye kawan2.. tatatititutu... salam.. :)

 

 

daripada Ain
  • Kongsi

  • facebook
  • twitter

INSTAGR.AM AIN

TWITTER AIN

FACEBOOK AIN

LOG IN


Username



Password





Forgot password?