Connect with us
You Da Boss

Uncategorized

4 SIRI TV WAJIB TONTON KAT NETFLIX

Dah nak hujung tahun ni, baru korang sedar ada banyak lagi cuti korang yang tak pakai kan? Nak travel sana sini dompet tak tebal lak. Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya. Apa guna internet quota yang banyak tu. Sila la apply cuti korang sekarang untuk layan series kat Netflix yang kami senarai kan ni. Serius berbaloi untuk korang tengok.

Published

on

Dah nak hujung tahun ni, baru korang sedar ada banyak lagi cuti korang yang tak pakai kan? Nak travel sana sini dompet tak tebal lak. Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya. Apa guna internet quota yang banyak tu. Sila la apply cuti korang sekarang untuk layan series kat Netflix yang kami senarai kan ni. Serius berbaloi untuk korang tengok.

The Haunting of Hill House

Untuk yang dahagakan cerita seram, The Haunting of Hill House kami sarankan untuk korang tengok. Tak ramai yang berani tengok series ni sorang-sorang waktu malam. Kisah pasal keluarga yang dihantui oleh makhluk-makhluk yang sentiasa mengganggu dorangSeries ni diinspirasikan daripada sebuah novel seram pada tahun 1959, The Haunting of Hill House.

Ozark

Lain orang lain citarasa. Kalau korang nak relax sikit, tak nak cerita seram boleh layan Ozark yang sekarang dah masuk season ke-2. Cerita yang Jason Bateman berlakon selalunya mesti best. Series ni mengenai seorang suami dan bapa yang bekerja sebagai penasihat kewangan yang terlibat dengan drug cartel dalam jenayah money laundering. Kalau korang minat series pasal jenayah dan drama, ni pilihan yang tepat.

Nak tahu 2 lagi siri yang best? Anda boleh check out di https://www.thelaki.com.my/4-siri-tv-wajib-tonton-kat-netflix/

Penulis : THELAKI

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest