Connect with us

Nothing Aneh

Apa Agaknya Perangai Budak Baru Masuk Kerja?

Haaa korang kalau kerja mesti korang tahu jenis jenis perangai budak yang baru masu kerja kan? Kalau ikut Rer dengan Sarancak ni, ada yang pemalu ada yang bitchy jugak tauu. Kalau yang pemalu tu maybe normal tapi kalau yang bitchy tu hmm macam mana tu eh. Budak budak intern pun katanya baru-baru masuk bercakap tak keluar suara sampai marah Rer! Hahaha. Apa lagi guys, tengoklah full video ni dekat Youtube Hot TV sekarang!

Published

on

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest