Connect with us
Hot Selebriti

Nothing Aneh

Apakah Tanda Orang Tak Boleh Move on?

Rer and Sarancak kalini cakap pasal move on la guys. Apa tanda tanda yang orang tu belum move lagi eh? Haa antaranya kalau korang still terbayang bayang ex korang tu, tu maknanya korang belum move on la tu. Kalau dengar nama ex korang je korang menggelupur, haaa lagila betul korang belum move on. So korang rasa korang dah on ke belum? Jom check out full video ni di Youtube Hot TV!

Published

on

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest