Connect with us

Nothing Aneh

Apakah Tanda Orang Tak Boleh Move on?

Rer and Sarancak kalini cakap pasal move on la guys. Apa tanda tanda yang orang tu belum move lagi eh? Haa antaranya kalau korang still terbayang bayang ex korang tu, tu maknanya korang belum move on la tu. Kalau dengar nama ex korang je korang menggelupur, haaa lagila betul korang belum move on. So korang rasa korang dah on ke belum? Jom check out full video ni di Youtube Hot TV!

Published

on

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest