Connect with us
Projek Radio

Selebriti

“Baby Baru 1.4kg” Wawa Zainal Minta Tip Tambah Berat Baby

Wawa bakal timang cahaya mata ketiga tidak lama lagi.

Published

on

Pelakon dan isteri kepada aktor, Aeril Zafrel iaitu Wawa Zainal kini sedang hamil anak ketiga dengan kandungan memasuki usia 7 bulan.

Bagaimanapun, Wawa menerusi laman Instagramnya meluahkan rasa risau kerana berat bayinya terlalu kecil walaupun berat badannya naik 11 kilogram (kg).

View this post on Instagram

Ada tak tips nak tambah kan berat baby dlm perut tu🥴 7m+ baby baru 1.4kg😢 berat badan wawa naik je 11kg. Tapi baby kecik..Mommies ada experience mcm ni? Jom sembang2 hehe❤️

A post shared by Wawa Zainal ™️ (@w4w4_zainal) on

Justeru itu, Wawa meminta tips daripada 3.3 juta pengikutnya yang telah memberi pelbagai komen dan nasihat.

Wah, siap ada yang bagi petua makan ice cream! Betul ke boleh tambah berat baby?

Apa-apa pun, semoga Wawa dan bayi dalam kandungan baik-baik sahaja serta dipermudahkan urusan bersalin nanti.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest