Connect with us
Selamat Hari Raya

Selebriti

Bakal Timang Anak Kedua, Saharul Ridzwan Kongsi Surah Pilihan

Semoga dipermudahkan semuanya.

Published

on

Isteri kepada pelakon Saharul Ridzwan iaitu Qaabila Deena Amir kini sedang hamil anak kedua dan dijangka bersalin tidak lama lagi.

Bagi mereka yang mengikuti laman Instagram Saharul, sudah pasti tahu pelakon drama Jangan Benci Cintaku itu begitu aktif di media sosial berkongsi perkembangan dirinya termasuk aktiviti bersama isteri tercinta.

View this post on Instagram

"Sesungguhnya tiada Tuhan (yang dapat menolong) melainkan Engkau (Ya Allah)!, Maha Suci Engkau (daripada melakukan aniaya, tolonglah daku)!, Sesungguhnya aku adalah dari orang-orang yang menganiaya diri sendiri" InShaaAllah, semuanya akan okay. Amin Ya Rabb❤️

A post shared by Saharul Ridzwan ™ (@saharulridzwan) on

Terbaru, Saharul ada memuat naik beberapa surah pilihan beserta maksud yang boleh diamalkan oleh mereka yang sedang menantikan kelahiran rezeki zuriat.

Kata Saharul, ia antara persediaan dilakukannya bagi menyambut cahaya mata yang bakal lahir kelak.

Saharul dan Deena yang berkahwin pada 16 September 2016 kini memiliki seorang cahaya mata, Muhammad Luth Ali berusia 3 tahun.

Perkongsian Sharul itu lantas mendapat pelbagai reaksi peminat dengan rata-ratanya mendoakan agar urusan bersalin isterinya dipermudahkan.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest