Connect with us

Hiburan

Bakat Lakonan Sufian Suhaimi Dibandingkan Dengan Fattah Amin?

Siapa yang tonton drama Bayang lakonan penyanyi, Sufian Suhaimi minggu lalu? 

Published

on

Siapa yang tonton drama Bayang lakonan penyanyi, Sufian Suhaimi minggu lalu? Bukan sahaja cemerlang dalam bidang pendidikan, malah rupa-rupanya Sufian juga mempunyai bakat terpendam dalam bidang lakonan.

Kemunculan sulungnya dalam telemovie Bayang yang disiarkan di TV3 pada Sabtu lalu ternyata mendapat reaksi positif daripada rakan artis yang menganggap dia boleh berlakon dengan baik.

Sementara itu, rata-rata netizen juga sempat membandingkan gaya lakonan Sufian dengan pelakon terkenal, Fattah Amin yang sedikit pun tidak ‘kayu’ dan lebih pandai membawa watak yang diberikan.

 

Cepat betul ya netizen membuat penilaian! Apa pun, setiap orang mempunyai bakat yang berbeza dan bakat yang dimiliki haruslah digunakan dengan sebaik mungkin, betul tak?

Menerusi laman Instagram Sufian pula, dia berterima kasih kepada peminatnya yang menonton drama tersebut selain berharap mereka tidak mengecam lakonan pertamannya itu.

“Terima kasih kepada semua yang menonton #Bayang semalam sampai trending! Berdebar sebenarnya nak tunggu kemunculan sulung saya dalam lakonan, takut orang nampak kayu yang berlakon. So kayu ke tak kayu?” tulisnya.

Dalam pada itu, Sufian juga mengakui mungkin akan meneruskan kerjaya dalam bidang lakonan di masa akan datang sekiranya mendapat galakkan daripada peminat.

Goodluck Sufian!

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest

Copyright © Hot FM 2021. All rights reserved. Under Ripple, part of the Media Prima Group.