Connect with us
Hot Kool Jam

Balada

Menusuk Jiwa

Selami jiwa korang dengan seleksi muzik balada paling lit & boek ni.

Patah Hati

Buat korang yang tengah dikecewakan tu, ni lagu special untuk korang layan perasaan. Jangan bersedih bradah!

Nukilan Hati

Rasa susah nak luah apa yang terbuku di hati? Takpe korang layan je muzik dekat sini ok.

Ballad Hot

Berhibur dengan seleksi muzik ballad yang hangat dulu & sekarang.

Jiwaku

Chill kejap dengan sensasi muzik ballad yang awesome dekat sini.

Berair Mata

Tangkap feeling dengan seleksi lagu balada terbaik di sini.  

Untukmu

Sampaikan isi hati korang buat si dia menerusi muzik ballad di sini  

Rapuh

Kongsikan kesedihan dan kedukaan korang di sini

Nada Jiwa

Luahkan perasaan korang melalui pilihan muzik ballad terbaik di sini

Tangkap Leleh

Lagu ballad yang confirm buat korang feeling habis

Tangkap Leleh

Lagu ballad yang confirm buat korang feeling habis

Hatiku Luka

Kongsikan mood sedih dengan himpunan muzik di sini

Ballad Der

Muzik ballad yang akan menemani hari-hari korang

Luluh

Layan perasaan dengan muzik balada pilihan.

Chill Lah

Muzik ballad untuk hari yang lebih tenang.

Runtun Kalbu

Muzik balada yang meruntun kalbu walaupun jiwa korang masih rock.

Jiwang

Hidup tanpa kamu umpama pen tiada dakwat. Auchh!

Mixtape

Gabungan muzik ballad Malaysia dan antarabangsa untuk selami jiwa.

Vokal Padu

Jatuh cinta sekali lagi dengan kepaduan vokal dan muzik

Lentoq Lah

Setiap lagu membuat anda berasa seperti bercinta

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement