Connect with us

Inspirasi

Bapa Dedah Wajah Hero-Hero Disebalik Kejayaan Pembedahan Ainul Mardhiah

Tahniah buat semua yang terlibat, anda memang hero!

Published

on

Berita tentang kejayaan pembedahan tumor adik Ainul Mardhiah yang dijalankan di sebuah hospital di London menyentuh hati seluruh rakyat Malaysia.

Rata-rata berasa lega dan bersyukur selepas mendapat tahu tentang berita berkenaan.

Pembedahan membuang tumor seberat 200g yang memakan masa selama 5 jam nyata berbaloi walaupun pelbagai cabaran terpaksa dihadapi dalam mengembalikan sinar kehidupan buat adik Ainul.

Tidak ketinggalan, netizen mengucapkan terima kasih kepada Dr Amalina atas pertolongan dan jasa baiknya memulihkan semula adik Ainul.

Bagaimanapun,  sebenarnya ramai lagi insan-insan mulia yang membawa ‘kehidupan’ dan keceriaan kepada anak kecil ini, seperti yang dikongsikan bapa Ainul, Ahmad Saifuddin Ahmad Razak difcebooknya.

Selain Dr Amalina, ainul juga ada aunty2 barunya di sini yang juga banyak membantu kami sekeluarga. Mereka semua adalah…

Ahmad Safiuddin 发布于 2019年6月11日周二

Merekalah kiriman Allah SWT pada kami. Kami sangat terhutang budi dengan kalian semua. Ternyata ramai pihak yang menghulurkan bantuan sekaligus meringankan beban keluarga Ainul sepanjang mendapatkan rawatan di sana.

Jelas Ahmad Safiuddin lagi,  dia turut berterima kasih kepada semua doktor pakar, pegawai perubatan, pihak syarikat penerbangan, kedutaan serta ahli keluarganya dalam misi dari Malaysia ke London.

Jom kita saksikan wajah-wajah ‘Hero’ Ainul Mardhiah:

Semoga Allah swt membalas segala jasa dan budi baik mereka yang telah membantu melancarkan usaha untuk membuang tum0r adik Ainul Mardhiah.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest