Connect with us
Selamat Hari Raya

Selebriti

Bella Astillah Menari Tayang ‘Baby Bump’

Comelnya!

Published

on

Pelakon, Bella Astillah sudah makin terbuka berkongsi fotonya bersama ‘baby bump’ selepas mengesahkan dirinya hamil baru-baru ini. Terbaru, video TikTok Bella bersama adiknya Didi Astillah mendapat perhatian netizen dan rata-ratanya tidak sabar menunggu kelahiran cahaya matanya yang kedua ini.

View this post on Instagram

Finally! Its sisters time haha🙈 Thank you @cocofiber_hq for this good slimming supplement. Since Bella kan tgh pregnant, Bella ingat nak bg free bella punya dekat followers bella. So yang menang nnt boleh lah nampak slim raya nanti🙊🥰 . Mcm biasa step sangat mudah! Like video ni , follow bella dan @cocofiber_hq , ADD THIS POST ON YOUR IG STORY, tag @bellaastillah dan @cocofiber_hq , and last step komen "SAYA NAK" . Jom cepat! Dan inshaAllah semoga rezeki ni milik korang🥰

A post shared by T E N A N G (@bellaastillah) on

Ketahui lebih lanjut dengan klik sini.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest