Connect with us
Hot Kool Jam

Cak Bersama Sarancak

Cak Bersama Sarancak : Atikah Suhaime Ada “Dua”?!

Cak Bersama Sarancak! Wah kalini ada Atikah Suhaime pulak. Macam biasalah mestilah Sarancak nak tanya soalan Pernah atau Tak kan. Haaa Atikah ni tak pernah marah fans dia tau hm tapi dia kata manager dia je yang buat! Adoi hahahaha. Bukan tu je guys, kalau korang nak tahu, ada orang pernah nampak Atikah yang ke “2” masa dia berlakon satu cerita seram, padahal masatu tu Atikah tengah on set. Seramnya! So guys, tengok tau full video ni and jangan lupa check out banyak lagi video di YouTube Hot TV!

Published

on

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest