GAYA HIDUP

#PenaHot

Ahli Psikologi Dedah Rahsia Jika Kamu Penggemar Warna Merah

Mereka yang menyukai warna merah selalu dikaitkan dengan memiliki aura tertentu. Mereka dilihat begitu aktif dan bersungguh-sungguh menjalankan apa yang dikerjakannya. Mereka selalu bersemangat.

#PenaHot

Siapa Suka Ayam Drumstick, Dia …..

Awak suka ayam goreng? Dia suka ayam goreng? Ramai yang suka ayam goreng! Hihi! Tapi #Lunagirls suka ayam goreng bahagian mana? Mesti ada favoritepart ayam kan? Haa.. nak tahu tak setiap part yang korang suka ada cerita maksud tentang personaliti diri?

#PenaHot

PELAWAK PALING HAMBAR TAPI SERAM NAK MAM…

Todd Philips dah sahkan yang filem Joker terbaru tengah dalam pembikinan dan siap ada post gambar siapa yang akan bawa watak Joker.

#PenaHot

4 SIRI TV WAJIB TONTON KAT NETFLIX

Dah nak hujung tahun ni, baru korang sedar ada banyak lagi cuti korang yang tak pakai kan? Nak travel sana sini dompet tak tebal lak. Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya. Apa guna internet quota yang banyak tu. Sila la apply cuti korang sekarang untuk layan series kat Netflix yang kami senarai kan ni. Serius berbaloi untuk korang tengok.

#PenaHot

Yeke Anak Bongsu Ni Manja?

Shout out untuk semua anak bongsu! Hihi! Haa, #Lunagirls nak tahu tak fun facts tentang anak bongsu? Jom LUNARIA kongsikan fakta menarik tentang anak bongsu yang maybe korang tak sangka! Jangan lupa tag kawan-kawan yang anak bongsu tu okay..

#PenaHot

5 CARA SEMPOI NAK KONGSI REZEKI

Bila sebut tentang kekayaan, semua orang teringin nak menjana lebih pendapatan daripada apa yang kita ada sekarang. Nak, nak lagi zaman social media ni, ada banyak dan bermacam jenis cara untuk hasilkan duit dengan hanya mengunakan internet.

#PenaHot

Ughhh.. Kenapa Banyak Kelemumur!

Stress banyaknya kelemumur! Bertudung atau tak, masalah kelemumur akan jadi dekat semua orang! Huhu! Bila tergaru kepala sikit akan jatuh kepingan putih dekat atas bahu.. tak selesanya! It’s okay #Lunagirls, jangan stress ya…  Meh LUNARIA share cara atasi kelemumur degil yang ni!

#PenaHot

Spider-Man Tapi Bukan Peter Parker?

Bila sebut nama Peter Parker, mesti semua orang tahu yang dia adalah Spider-Man. Tapi tahu ke korang yang bukan semua Spider-Man tu Peter Parker.

#PenaHot

Bahaya Kalau Suka Selfie? Oh No!

Happy Afternoon girls! Korang kaki selfie? Pantang nampak tempat best je, mesti akan selfie banyak-banyak.. then pening tak tahu nak pilih yang mana satu? LUNARIA faham sangat! Haha! Tapi #Lunagirls tahu tak sebenarnya ada bahayanya kalau kita terlampau obses untuk selfie! Antaranya ialah…

#PenaHot

Mawar Rashid Nak Naik Pelamin Lagi???

Atas permintaan anak-anak, suami kepada pelakon, Mawar Rashid iaitu Raf Yaakob mahu mengikut jejak abangnya iaitu Datuk Fazley untuk naik pelamin lagi.

SEBELUM
01
24
SELEPAS