GAYA HIDUP

#PenaHot

Suka Tidur Meniarap? Jaga-Jaga!

Siapa suka baring meniarap?

#PenaHot

Punca: Kenapa Lelaki Dewasa Suka Kumpul Mainan?

Tak kisah la apa mainan pun, termasuklah kereta Hot Wheels ke, figura Star Wars ke, Marvel ke, Tamiya ke, Pokemon ke, korang namakan je apa-apa mainan, mesti ada lelaki dalam kalangan kawan-kawan korang ada hobi mengumpul barang mainan.

#PenaHot

Pilihan Ideal Penyedut Minuman Yang “Mesra Alam”

BERMULA 1 Januari lalu, larangan menggunakan penyedut minuman plastik telah dikuatkuasakan oleh Kementerian Wilayah Persekutuan di Kuala Lumpur, Putrajaya dan Labuan.

#PenaHot

Koleksi Parodi Si Nopal Oleh Artis-Artis Malaysia

Siapa yang mula terpengaruh dengan lagi Si Nopal dua tiga hari ini?

#PenaHot

Sekitar Majlis Ulangtahun Haneesya, Peminat Tak Ketinggalan Tinggalkan Nasihat

Walaupun terpaksa berhadapan dengan kecaman pelbagai pihak diawal pembabitannya dalam industri seni tanah air, model Haneesya Hanee masih tidak berputus asa dan berusaha sedaya upaya untuk menebus kesilapannya yang lalu.

#PenaHot

Mak Tiri Kejam Macam Mak Cinderella, Wujud Ke?

Haih! Mak tiri ni semua sama je macam dalam cerita Cinderella dengan drama-drama melayu pukul 7 petang tu, menyakitkan hati!

#PenaHot

Neelofa Setuju, Terhibur Dengan Parodi Jihan Muse

Cakap pasal parodi je, mesti ramai dah tahu siapa ratu disebalik video-video kelakar yang tular menerusi laman sosial kan?

#PenaHot

Pelakon Hebat Tapau Watak Dalam Filem Marvel + DC

Ramai yang tak tahu, ada beberapa pelakon yang pernah dan sedang berlakon di dalam movie yang diadaptasi daripada Marvel dan DC comic!

#PenaHot

Ini Sepatutnya Masa Yang Korang Patut ‘Spend’ Dekat ‘Socmed’

KHABAR kawan-kawan kita yang jauh dan lama tak jumpa boleh saja kita tahu melalui alam maya.

#PenaHot

Cara Elakkan Pin Tudung ‘MIA’

Pin tudung ni macam biskut, kejap ada kejap tak ada!

SEBELUM
01
27
SELEPAS