Connect with us
Projek Radio

Nothing Aneh

Cinderella Tegur Adab Dekat Tol?

Jangan tipulah kalau korang tak pernah nak marah kalau dekat tol. Macam macam perangai kan kita pernah jumpa dekat tol. Ada yang salah masuk lane lah..ada yang touch n go tak cukup balance la…ada jugak yang masa dekat tol tu baru nak amik touch n go dekat bonet! Haahaha serious la ada yang macam tu? πŸ˜‚

Check out full video ni di Youtube Hot TV okay! Jangan lupa click like and subscribe sekali 😘

Published

on

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest