Connect with us
You Da Boss

Selebriti

Comel! Foto Sekitar Majlis Akikah Anak Betty Rahmad

Rasa macam nak makan pipi Ardy tembam sangat!

Published

on

Pelakon yang juga adik kepada Erma Fatima dan Datin Seri Umie Aida, Betty Rahmad telah mengadakan majlis akikah serta kesyukuran buat putera kecilnya, Ardy Wira Ardy Shafiq, pada Ahad.

Memasuki usia 9 bulan, Ardy dan ibunya tampil ringkas dengan baju berona putih sekaligus menaikkan aura pelamin akikah yang berwarna biru dan putih.

Jom kita lihat foto-foto yang dimuat naik Betty di laman Instagram miliknya.

View this post on Instagram

Pengantin lama 👰 . Outfit @mimpi_kita Make up @the.ddeanny Pelamin @weddingsbyemma #ardywiraaqiqah

A post shared by Betty Rahmad (@bettyrahmad) on

View this post on Instagram

Majlis Aqiqah & Kesyukuran @ardywira_ 10/11/2019 Nanti dah besar kamu boleh tengok balik perangai kamu menari-nari macam ulat masa orang tengah marhaban🤣 Thank you semua yang datang & thank you semua yang buat majlis saya best! Sebelum korang tanya i tag siap-siap nanti siapa nak buat apa-apa majlis boleh cari dorang ok. Dijamin service terbaik & food sedap👍 . Pelamin @weddingsbyemma Outfit @mimpi_kita Make up @the.ddeanny Canopy – +60 14-908 7551 Catering – +60 17-354 9897 Doughnuts Nutella & Brownies – @nori_desserts Nutella Cream Puff – @bakeawish.my Sri Muka, Lapis Pelangi, Bingka Pandan – @_ninakitchen Tiramisu, Pandan Gula Melaka – @tastytreats_bakery Ice cream Malaysia – @aiskrimikat Apam Balik @kuhot_sgbuloh . Ha semua i dah share jangan tanya lagi 😂 Thank you again semua! Penat tapi puas hati bila semua cakap FOOD SEMUA SEDAP 😄 #ardywiraaqiqah #ardywira #9monthsold

A post shared by Betty Rahmad (@bettyrahmad) on

Comel kan Ardy? Semoga membesar dengan baik dan taat kepada kedua ibu bapa.

Betty dan suami, Ardy Shafiq mendirikan rumah tangga pada 4 Februari tahun lalu dan dikurniakan seorang anak lelaki, Ardy Wira pada 19 Januari lalu.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest