Connect with us
Hot Selebriti

Selebriti

“Dia Asyik Cakap Benda Lucah Yang Melampau!”- Wan Sharmila Diganggu Siapa?

Jebon mana ni kacau Lala? Haish…

Published

on

Pelakon yang popular menerusi drama Tari Tirana, Wan Sharmila dedah dirinya diganggu individu tidak dikenali.

Menerusi laman Instagram, Lala ada berkongsi satu entry menunjukkan nama pengguna media sosial yang sering kali menganggunya dengan bahasa-bahasa lucah.

Difahamkan, individu yang dikenali sebagai Jebon ini tetap muncul semula dengan akaun baharu meskipun Lala pernah bertindak menyekat dan membuat laporan.

View this post on Instagram

Boleh tak kalau i buat report polis and suruh tangkap je manusia ni? I rasa nama jebon tu dah byk kali kacau i walaupun dah byk kali i block and report his ig acc. Dia asyik cakap benda lucah yang melampau! I pun malu nak tunjuk kat sini. Haihhh. Kurang kerja ke apa org ni.. Tolong guys.. 😣🥺.

A post shared by Wan Sharmila ® (@lala.wansharmila) on

Hm, bahayanya! Lalu, kembimbangan pelakon berusia 38 tahun ini dengan pantas mendapat perhatian ramai termasuk dari kalangan rakan artis yang mahu membantu Lala mengambil tindakan yang lebih tegas.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest