Connect with us

Hiburan

Emma Maembong Nafi Gambar Dalam Bilik Tidur Itu Dirinya

Selepas gambarnya tidak bertudung tersebar di Internet dan menundang kecaman ramai netizen, pelakon Emma Maembong mengakui itu adalah atas kelalaiannya sendiri

Published

on

Selepas gambarnya tidak bertudung tersebar di Internet dan mengundang kecaman ramai netizen, pelakon Emma Maembong mengakui itu adalah atas kelalaiannya sendiri.
Dalam catatan di Instagram kepada lebih 3 juta pengikutnya, Emma turut memohon maaf atas kesilapannya, dan memohon agar orang ramai tidak menyalahkan rakan, atau kaum keluarganya.

Sebelum ini, laman social kecoh dengan penyebaran dua gambar Emma tidak bertudung dengan seorang jejaka yang didakwa abang kepada seorang menteri.
Namun, Emma menafikan dia adalah individu dalam sekeping lagi gambar yang tular, yang memperlihatkan dia bersama jejaka sama di dalam sebuah bilik tidur .
Emma turut mempersoalkan tindakan segelintir pihak yang melalukan super impose gambar pada gambar seorang wanita yang dirakam dalam bilik itu.
Emma dikatakan menjalin hubungan mesra dengan jejaka terbabit apabila memuat naik gambar bersama ketika bercuti di Dubai pada 19 Januari lalu.

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest

Copyright © Hot FM 2021. All rights reserved. Under Ripple, part of the Media Prima Group.