Connect with us
Hot Kool Jam

Viral

Fanatik Dengan Game, Kad Kahwin Pun Bertemakan PUBG!

Bukan biasa-biasa eh kad kahwin zaman sekarang. Semakin kreatif!

Published

on

Kadang-kadang bila kita terlampau suka dengan satu game tu, mulalah kita menjadi fanatik.

Sampai ke reka bentuk kad undangan perkahwinan pun nak dijadikan ala ala game kesukaan kita.

Perkara itulah yang dilakukan oleh pasangan bernama Wedda dan Safwan apabila kad undangan perkahwinan bertemakan game PUBG dan telah dikongsikan menerusi laman Twitter @arasibunga

Tengok ni!

Menarik juga kan? Masing-masing mempunyai minat yang sama.

Dalam pada itu, netizen yang melihat kad perkahwinan ini turut berkongsi kisah mereka dan ada juga yang ingin tiru idea kreatif pasangan tersebut.

Semoga pasangan Wedda dan Safwan bahagia dan kekal hingga ke akhir hayat. Winner winner chicken dinner buat mereka!

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest