Connect with us
You Da Boss

Geng Pagi Hot

#GengPagiHot : Mamat & Shuib Bersatu.

Wow dah lama kita tak dengar khabar Sepah kan lepas diorang berpecah! Kalini di Geng Pagi Hot kita dapat tengok penyatuan Shuib dan Mamat. Ni kalau ada Jep sekali ni mesti lagi best kan? Diorang ni dah berkawan dah 13 tahun tau so kita tengoklah macam mana diorang kenal each other. Betul ke antara diorang yang paling manja ni Shuib? Hm macam boleh teka je kan? Jom tengok full video diorang ni!

Published

on

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest