Connect with us
YouTube Hot TV Satu Juta

Onz

Giliran Neelofa Terjebak Dengan TikTok

Banyak bakat terpendam sebenarnya Lofa ni..

Published

on

Nampaknya ramai yang mempunyai banyak masa terluang ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan di Malaysia sejak 18 Mac lalu.

Walaupun ada yang terpaksa bekerja dari rumah mahupun disahkan positif COVID-19 dan perlu dikuarantin, ramai yang mengambil pendekatan untuk merakamkan masa-masa terluang mereka melalui aplikasi TikTok yang kini semakin mendapat perhatian di negara ini.

Terkini, pelakon dan pengacara Neelofa telah merakam dan memuat naik sebuah video yang disunting menerusi aplikasi berkenaan.

View this post on Instagram

Us coming up with 1001 ways to entertain ourselves during MCO. At least the 11 new colours for Moda have been restocked! @naelofar #gofarcollection #moda

A post shared by Neelofa (@neelofa) on

Video tersebut sehingga kini telah mencapai tontonan sehingga lebih daripada 1 juta!

Dalam perkembangan lain, Neelofa yang masih lagi menjalankan perniagaan telah berkolaborasi bersama dengan sebuah badan bukan kerajaan bagi membantu warga emas, individu kurang bernasib baik dan Orang Kelainan Upaya (OKU) yang terkesan dengan situasi ketika ini.

Menurut Neelofa, sebarang pembelian yang dilakukan orang awam menerusi perniagaan yang dijalankan olehnya, sebanyak 5% daripada harga barangan berkenaan akan disalurkan kepada badan tersebut supaya mereka dapat menyediakan keperluan penting termasuklah makanan, produk kebersihan peribadi dan keperluan asas yang lain.

Syabas Lofa! Ini yang kita mahu. #KitaJagaKita

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest