Connect with us
Hot Deeja Tiktok Champ

GPH Catch Up

GPH Catch Up
Selalu ada persoalan, kat mana nak dengar balik ulangan GPH sebab terlepas dengarkan setiap pagi. Dah ada solution guys.. dengar aje di Catch Up.

Dengar melalui:

          

English Hot bersama Teacher Fatty
Jangan risau lah kalau kita broken English. Sekurang-kurangnya kita tahu bahasa lain. Join Shuk, Shuib & Fizie untuk masuk kelas bersama Teacher Fatty.

Dengar melalui:

          

Sketcah GPH
Sketsa pagi untuk senaman mulut dan perut anda.

Dengar melalui:

          

Menarik Pelik Jelik
Ada je yang menarik, pelik dan jelik yang berlaku kat dunia ni. Benda yang boleh dijadikan teladan takkan kami tak kongsi, kan?!

Dengar melalui:

          

Kak Ello
Hot Girl yang selalu nak try caras job Shuk untuk kongsi cerita-cerita panas selebriti.

Dengar melalui:

          

Shapie
Ada hal-hal yang tak pasti? Shapie datang untuk kongsi supaya anda tak sangsi lagi.

Dengar melalui:

          

Goreng Pisang Hot
Tahap spontan anda pada level berapa? Berani nak sambung perkataan bersama GPH? Try test jom!

Dengar melalui:

          

Nak dengar siri podcast lain yang lebih awesome dan lazat, check out  aiskacang.com.my.