Connect with us
Projek Radio

Cak Bersama Sarancak

GPH Selalu Tolong Isteri Dekat Rumah Ke Tidak?

Pernah viral dekat Twitter pasal seorang isteri ni, dia pergi outstation tapi before dia pergi tu dia siapkan segala urusan suami & anak anak dekat rumah. Dia siap susun and labelkan baju harian untuk anak anak, haa nak memudahkan urusan suami dia. Tapi, ada jugak netizen dekat twiter yang kecam katanya kenapa suami tu tak boleh buat sendiri. Haa jom kita dengar apa kata Shuk, Shuib & Fizie ni diorang tolong tak isteri diorang dekat rumah tuuu!

Published

on

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest