Connect with us
alt_img

Hot X

Zaman Sekolah

Throwback muzik hot & popular time korang belajar dulu-dulu di sini.

High Five

Santai & berhibur dengan himpunan muzik awesome sepanjang hari korang.

Nukilan Hati

Rasa susah nak luah apa yang terbuku di hati? Takpe korang layan je muzik dekat sini ok.

Roda Muzik

Hiburkan mood perjalanan korang dengan muzik hangat letups dekat sini.

Hot Trendy

Nak layan muzik boek & terkini je? Hah sinilah port yang korang cari tu.  

Lit Teruks

Himpunan muzik hot & lit dalam satu playlist khas untuk korang layan.

Kisah Kita

Share perasaan suka-duka korang bersama si dia dengan muzik hangat di sini.

Yang Terhangat

Sensasi muzik pop terhangat ada untuk temani korang enjoy.

3, 2, 1 Go!

Boost mood senam korang dengan sensasi muzik padu dekat sini.

Angguk Kepala

Jaga-jaga sebab muzik dekat sini confirm buat korang layan terangguk kepala.

Ride Or Die

Bosan jalan jauh? Muzik hangat dekat sini confirm buat korang rasa ohsem.

Volume Up

Himpunan muzik rock yang confirm buat korang hype & tak senang duduk.

Swag!

Muzik hot & lit untuk korang yang nak rasa cool & swag ada dekat sini.

Pop Paling Hot

Sensasi muzik pop paling hot & lit special untuk korang layan.

Ballad Hot

Berhibur dengan seleksi muzik ballad yang hangat dulu & sekarang.

Big Jam

Korang masih tak boleh nak moveon dengan konsert Hot FM Big Jam haritu? Jangan nak sedih-sedih sebab kitaorang dah sediakan...