Connect with us

Hot X

Kisah Kita

Share perasaan suka-duka korang bersama si dia dengan muzik hangat di sini.

Yang Terhangat

Sensasi muzik pop terhangat ada untuk temani korang enjoy.

3, 2, 1 Go!

Boost mood senam korang dengan sensasi muzik padu dekat sini.

Angguk Kepala

Jaga-jaga sebab muzik dekat sini confirm buat korang layan terangguk kepala.

Ride Or Die

Bosan jalan jauh? Muzik hangat dekat sini confirm buat korang rasa ohsem.

Volume Up

Himpunan muzik rock yang confirm buat korang hype & tak senang duduk.

Swag!

Muzik hot & lit untuk korang yang nak rasa cool & swag ada dekat sini.

Pop Paling Hot

Sensasi muzik pop paling hot & lit special untuk korang layan.

Ballad Hot

Berhibur dengan seleksi muzik ballad yang hangat dulu & sekarang.

Big Jam

Korang masih tak boleh nak moveon dengan konsert Hot FM Big Jam haritu? Jangan nak sedih-sedih sebab kitaorang dah sediakan...

Online Je

Muzik awesome untuk temani korang yang tengah busy main media sosial.

CahayaMu

Himpunan lagu nasyid & ketuhanan bersempena sambutan Israk & Mikraj.

Jiwaku

Chill kejap dengan sensasi muzik ballad yang awesome dekat sini.

Suka-suki

Hiburkan mood pishang korang dengan himpunan muzik hangat di sini.

Legend Giler

Seleksi muzik hangat dari penyanyi lagenda untuk korang dengarkan.

Kaki Konsert

Tak perlu pergi jauh-jauh sebab HOT X membawakan muzik live untuk korang layan.