Connect with us
Hot FM

Drama

Tak Larat Tengok Asyik Kena ‘Dera’, Peminat Kesian Dengan Nasib Ruhainies

Kesian la tengok Ruhainies, asyik kena campak macam tu je tak sampai hati pula!

Published

on

Kata orang kalau lakonan seseorang itu meninggalkan kesan kepada penonton, maksudnya ia telah disampaikan dengan begitu baik sekali.

Tidak keterlaluan sekiranya kita katakan bahawa lakonan yang disampaikan oleh Ruhainies benar-benar membuatkan ramai terkesan sehingga ada yang berasa kasihan terhadapnya.

Terbaharu, Ruhainies memegang watak sebagai Ellani menerusi drama Cukup Derita Itu di slot Samarinda TV3 dan siapa sangka lakonannya kali ini benar-benar meninggalkan kesan di hati penonton.

Menerusi posting terbaharu yang dikongsikan oleh Ruhainies, jelas kelihatan beliau telah ‘didera’ dengan teruk oleh pelakon Jasmin Hamid sehingga membuatkan beliau terpelanting di lantai!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ruhainies7

Maklum lah, badan Ruhainies kan kecil dan tak mustahil beliau mudah untuk ‘dicampak’ bagi mendapatkan scene yang lebih menarik.

Ramai peminatnya turut berasa simpati melihat nasibnya di dalam drama tersebut sehingga ada yang tidak sanggup untuk terus menonton drama berkenaan.

Bila babak bergaduh, kena dera atau tarik rambut memang nampak macam Ruhainies merelakan dirinya diperlakukan seperti demikian supaya lakonan nampak lebih real.

Respect la pada Ruhainies, dah la badan kecil mesti banyak lebam lepas scene kena dera tu.

Drama tersebut turut dibintangi oleh Chacha Maembong, Jasmin Hamid, Hisyam Hamid dan ramai lagi yang akan bersiaran setiap Isnin hingga Khamis jam 10 malam di TV3 ni!

Baca juga artikel berkaitan:

Perlukan Bongkah, Hisyam Hamid Dedahkan Cabaran Ketika Berlakon Bersama Ruhainies

“Tak Sanggup Tengok!” Kongsi Video Kena Pukul, Ramai Kesian Tengok Ruhainies ‘Menderita’

Sumber foto dan video: Instagram Ruhainies.

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest