Connect with us
Hot Selebriti

Inspirasi

Belikan Baju Harian Dari Pereka Terkenal, Chef Wan Gembira Masih Dapat Bahagiakan Ibu

Senangnya hati bila ibu tersenyum.

Published

on

Kasih ibu dan bapa sememangnya tak dapat dibalas sepenuhnya.

Melihat mereka tersenyum, itu sudah mampu buat kita rasa senang hati.

Pada 17 November 2020, chef terkenal iaitu Chef Wan telah memuat naik satu perkongsian di Instagram.

Perkongsian ini dapat buat kita turut merasa apa yang cuba disampaikan beliau.

Antara caption yang ditulis:-

“She seem so happy recieving them dan tak sabar nak tengok mlm tadi but i told her tunggu pagi la.
Siang cerah baru nampak betul emak.
So pagi ni siang2 dan naik ke bilik i di atas.
Katanya ..Emak dah cuba tadi masa kau tidur!
Cantik2 baju baru emak.
She came up to say thank you.
Moment like this is so precious when u can make your mom happy and proud of u kan.
Her whole face lighted with a smile.
Lama dia tak senyum dan gelak as the cancer medication is also hard on her body.”

Bahagianya bila boleh buat seseorang ibu senyum, kan?

Berdasarkan perkongsian itu juga, ibu kepada Chef Wan dimaklumkan sedang menjalani rawatan akibat kanser.

Hot FM doakan semoga ibu beliau semakin sembuh.

 

Sumber: Instagram Chef Wan

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest