Connect with us
Hot Selebriti

Inspirasi

Bilik Tidur Dikatakan Ala-Ala ‘Barbie House’, Warganet Puji Hasil Sentuhan Elfira Loy

Cantiknya!

Published

on

Setiap orang pasti mengimpikan rumah yang cantik, selesa dan dihiasi dengan deko-deko kegemaran.

Begitu juga dengan pelakon, model dan fashionista, Elfira Loy yang berkongsikan gambar bilik tidurnya baru-baru ini di laman Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elfiraloy

Menulis secara ringkas di kapsyen ;

“I keep it simple for my bedroom because this is at my Mom’s house , we didn’t plan to stay here pun. Planning dia macam tempat balik kampung lah gittu. Thats why storage pun tak banyak. Tapi , okaylahkan ? sebab I dont like my room decor macam permanently there , i nak dia nampak macam kita punya own touch , own arrangement macamtu. Rasa-rasa decor ni korang panggil macammana?”

Menurut Elfira, dia sekarang menetap di rumah ibunya semenjak berkahwin dan tidak mahu memperlakukan bilik itu seperti rumahnya sendiri.

Disebabkan itu, Elfira hanya menghias biliknya secara ringkas, minimalis dan tidak akan meletakkan deko-deko yang permanent di dalam ruang itu.

Cantik juga kamar tidur Elfira, ringkas dan pemilihan warna pun sesuai dengan dirinya!

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganenet memuji hasil sentuhan Elfira ;

Mungkin lepas ni Elfira boleh jadi hos rancangan menghias rumah pula, ada bakat tu!

Sumber: Instagram Elfira Loy

Baca artikel sebelum ini : Elfira Loy Buka Cerita, Puji Kegigihan Suami Sebelum Berkahwin

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest