Connect with us
Hot Selebriti

Inspirasi

Hadiahkan Isteri Smartphone Terbaru, Itu Antara Cara Hafiz Mahamad Buat Isteri Bahagia

Sweetnya kalau pasangan selalu buat surprise

Published

on

Hafiz Mahamad dan Syafiqah Aina merupakan pasangan usahawan berjaya yang sering mendapat perhatian netizen.

Pada 16 November 2020, Hafiz telah memuat naik satu video di Instagram.

 

Video yang disunting itu menunjukkan isterinya, Aina dihadiahkan sebuah smartphone terbaru.

Mesti happy kan dapat hadiah!

Melalui caption, Hafiz ada memberitahu bahawa dia sangat pentingkan kebahagiaan isteri:-

“Saya selalu pesan dekat Aina. Hadiah ni semua bukan punca utama kita suami isteri happy, tapi abang nak awak tengok “effort” & “tanggungjawab” abang

Saya takut kalau isteri tak happy. Tiap bulan saya cuba check nafkah dh bagi belum, apa keperluan yg perlu saya sbg suami buat

Kalau dia bad mood, saya singgah je kedai bunga mana mana. Beli bunga & tulis surat, supaya dia tau isi hati kita & kita care dkt dia

Alhamdulilah dari dulu saya memang suka buat surprise dkt dia sebab saya suka tengok muka dia senyum & terkejut macamtu”🤍

Dari ayat-ayat yang Hafiz nyatakan pun, memang nampak dia sangat prihatin dengan isterinya.

Setiap orang mesti ada cara tersendiri untuk tunjuk rasa sayang, kan?

Yang penting, hargailah pasangan dan saling ciptakan suasana yang bahagia dan harmoni.

 

Sumber: Instagram Hafiz Mahamad

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest