Connect with us
Selamat Hari Raya

Selebriti

“5 Kali Pregnant Anak Dia” Tak Sangka, Syatilla Melvin Sukakan Shaheizy Sam Sejak Usia 18 Tahun

Kata Tilla kalau nakkan sesuatu, kena tetap berusaha selain berdoa. Tak sia-sia dia jatuh cinta pada Sam umur 18 tahun dulu, dah ada dua anak dah mereka berdua ni.

Published

on

Kata orang cinta itu buta dan tak mengira usia, mungkin disebabkan usaha keras demi memperjuangkan cinta sejati membuatkan pelakon Syatilla Melvin kini berjaya mendapatkan cinta hatinya semenjak berusia 18 tahun lagi.

Tidak disangka-sangka, Syatilla atau lebih mesra dengan panggilan Tilla telah membocorkan rahsia tentang detik-detik percintaan antara dirinya bersama dengan suami yang juga pelakon iaitu Shaheizy Sam.

Menurut Tilla, beliau sudah mula jatuh cinta kepada Sam semenjak berusia 18 tahun yang mana ketika itu filem Adnan Sempit sedang hangat ditayangkan di panggung wayang.

“Dulu masa aku pi tengok movie Adnan Sempit 1, keluar panggung terus in love dengan character Adnan. Masa tu umoq 18tahun. Tak lama lepas tu, Adnan jadi boyfriend aku, lepas tu lani jadi laki aku.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S Y A T I L L A M E L V I N (@samtilla)

Dalam masa yang sama, melalui caption pada video miming yang dilakukan oleh Tilla itu turut mengatakan bahawa jika kita mahu mendapatkan sesuatu dalam hidup, kita perlu bekerja keras untuk mendapatkannya.

Disebabkan itu beliau telah berusaha keras untuk mendapatkan hati Sam dan buktinya kini mereka telah memiliki dua cahaya mata yang sangat comel!

“Mcm Tilla, kalau aku nak sesuatu aku kerja atau buat sampai dapat! Bukan harap doa semata tanpa usaha okay!”

Maksudnya sepanjang perkahwinan mereka selama lima tahun ini, Tilla pernah mengalami keguguran sebanyak tiga kali.

Untuk maklumat, pada 9 Mac lalu Tilla telah kongsikan kisah keguguran yang dialami olehnya dan diharapkan Tilla serta Sam dapat menerima ujian ini dengan hati yang terbuka.

Semoga selepas ini akan ada lagi rezeki buat mereka berdua.

Baca juga artikel berkaitan:

Syatilla Melvin Keguguran, Mahu Janin Keluar Secara Semula Jadi

Sumber foto dan video: Instagram Syatilla Melvin

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest