Connect with us
Selamat Hari Raya

Selebriti

“Aku Belum Mati!” Gurauan Ismail Izzani Lain Macam, Video Zynakal Bikin Peminat Terkejut!

Lain macam level bergurau Ismail Izzani ni ya, ingatkan apa la yang jadi pada Zynakal tadi…

Published

on

Siapa yang tak terkejut kalau tiba-tiba tengok video yang dimuat naik oleh penyanyi Ismail Izzani ni, auto heart attack tau!

Agak-agak kalau korang sendiri yang tengok video tu tanpa berfikir panjang, apa yang terlintas di fikiran?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ismailizzani_

Ismail atau lebih mesra dengan panggilan Mael itu ada memuat naik satu video menunjukkan penyanyi Zynakal sedang tidur sambil memakai earphone.

Ditambah pula video tersebut disunting menjadi warna hitam putih seolah-olah menyampaikan video sedih, ditambah pula dengan caption pada video dan posting tersebut membuatkan peminat berfikir adakah Zyn sudah meninggal dunia?

Kebanyakan komen yang ditinggalkan oleh pengikut Mael rata-ratanya terkejut dan turut terhibur melihat video tersebut.

Nasib baik tak ada yang salah faham, takut nanti satu hal pula nak kena explain banyak benda dekat peminat.

Harapnya semua boleh bertenang lah ya dengan video tersebut, Zyn masih lagi sihat dan itu hanya gurauan semata-mata.

Kepada yang tidak tahu, Mael dan Zynakal merupakan sahabat baik dan tidak keterlaluan jika mereka berdua ini mempunyai hubungan rapat seperti keluarga angkat.

Sumber foto dan video: Instagram Ismail Izzani

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest